'Ma tko može reći da je Barcelona gotova?'

Talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti, trener pariškog PSG-a, uvjeren je da će momčad Barcelone bti samo još bolja nakon razočaravajuće sezone...

26.4.2012.
18:24
VOYO logo

U samo četiri dana, Katalonci su ostali bez prilike za dva najveća trofeja. Prvi su u subotu izgubili El clasico na Camp Nouu od Real Madrida 2:1, čime im je Kraljevski klub pobjegao na najvjerojatnije nedostižnih sedam bodova prednosti, a onda su u utorak na istom stadionu odigrali protiv Chelseaja samo 2:2 u uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, što im je bilo nedovoljno za plasman u finale.

"Sve dok su Messi, Iniesta, Xavi i sotali na okupu u Barceloni, kako itko može reći da je njihovo vrijeme gotovo? Barcelona još nije rekla svoju zadnju riječ. Naprotiv, vratit će se još jači. Kažu da je Messi izvan forme jer je promašio penal, ali prilično je naivno kritizirati Messija, koji je najbolji nogometaš svijeta", veli Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FpYE5TEOv9dm3OzO
szólj hozzá: BAR

Pohvalio je i svog kolegu na klupi Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pep Guardiola je veliki trener. Osvojio je sve što je mogao i zabavio nogometni svijet svojom nogometnom filozofijom. Možda se Barcelona ove sezone naprosto malo umorila. Ne treba zaboraviti da su njezini suparnici još jači. Real Madrid se ove sezone maksimalno koncentrirao na prvenstvo i zasluženo je slavio u Barceloni", zaključio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo