Dinamov tinejdžer poručuje: 'Ma kakvo prokletstvo! To su gluposti'

Mladi igrač Dinama Ante Ćorić ove sezone je postao važan igrač u nastojanju trenera Zorana Mamića da s Modrima prezimi u Europi.

27.9.2014.
13:25
VOYO logo

Do prije nekoliko mjeseci Ante Ćorić nije mogao niti sanjati da će postati standardni član senirorskog sastava Dinama. San je, očito, postao stvarnost. Čorić je preko noći odrastao, postao najmlađi igrač koji je zabio gol u povijesti Europske lige, i sada proživljava najljepše trenutke svoje karijere. Mediji u Hrvatskoj su na veliko počeli pisati o ovom mladom igraču ispred kojeg je velika karijera.

"Čitam i kažem sam sebi - neka pišu. Imam ja još puno toga raditi da bih dostigao Luku Modrića. Uzora u nogometu nemam, sviđa mi se Ronaldinho, a najbolji je Messi. Prosinečkog sam, nažalost, gledao samo na YouTubeu. Potezi su čudo, ali, kao i kod Luke, daleko sam ja od toga", kazao je Čorić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/UXGbRv3ghMc

Ćorić je kao klinac redovno pohodio maksimirske tribine kao navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijače mogu vratiti samo momčad i dobri rezultati. Čini mi se da je krenulo nabolje i nadam se da će se tako nastaviti. Silno mi nedostaje taj huk s tribina", objašnjava Ante.

Sada kada je dio seniorskog sastava, još je više "uvučen" u priče o "prokletstvu" Dinama u Europi, tj, da Modri već dugi niz godina nisu osjetili što znači igrati europska natjecanja na proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, kakvo prokletstvo! To su gluposti. Ako ćemo biti pravi, onda ništa nije nemoguće, ali ne smijemo si dopuštati stvari poput Ponikva", objasnio je mladi igrač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo