MA, KAKAV TEVEZ: / Pogledajte spektakularan gol o kojem bruji cijeli svijet

Image
Foto: AFP

Sve su oči u subotu na slavnoj La Bomboneri u Buenos Airesu bile uperene u Carlosa Teveza. No, jedan je mladić odlučio ukrasti pozornost svome novom i kudikamo poznatijem suigraču.

19.7.2015.
11:41
AFP
VOYO logo

Nakon što je s Juventusom prije nekoliko tjedana poražen u finalu Lige prvaka, 31-godišnji Tevez se odlučio vratiti u Boca Juniors, klub u kojem je i počeo karijeru. Debi u drugom mandatu imao je ove subote kada je Boca pred svojim navijačima u 17. kolu argentinskog prvenstva dočekala Quilmes.

Pljeskao i Maradona

No, nakon utakmice u kojoj su domaćini slavili s 2:1 nitko ne priča o Tevezu, već o 21-godišnjem Jonathanu Calleriju. Mladić je na spektakularan način zabio pogodak za 2:0 i istaknuo kandidaturu za nagradu Ferenc Puskas koja se svake godine dodjeljuje autoru najljepšeg gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calleri je pokušao dodati loptu Tevezu, ali ga je u tom nastojanju blokirala obrana gostiju. No, u ponovljenom pokušaju Calleri više nije dodavao, već je briljantnom rabonom prebacio vratara Waltera Beniteza. Njegova je majstorija izazvala trans na tribinama, a oduševljenje nije skrivao ni jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo