MA, KAKAV PEP: / "I moj djed bi osvajao naslove s Barcelonom i Bayernom"

Image
Foto: AFP

Pep Guardiola će, sasvim je izvjesno, sljedeće sezone biti trener Manchester Cityja, ali neće ga svi u tom klubu dočekati s oduševljenjem.

11.1.2016.
9:12
AFP
VOYO logo

Jedan od takvih je bjelokošćanski vezni nogometaš Yaya Toure koji je igrao za Barcelonu od 2007. do 2010. godine kada ga je Guardiola prodao Cityju jer mu se nije uklapao u planove. Toure očito strahuje da će ga ista sudbina zadesiti kada katalonski stručnjak dođe na Etihad, a premda igrač zasad šuti, oglasio se njegov agent Dimitrij Seluk. I napravio medvjeđu uslugu svome klijentu.

"Postoji zabrinutost"

"Pep je odličan trener. No, osvajao je naslove s Barcelonom i Bayernom. A istina je da bi i moj djed osvajao naslove s Barcelonom i Bayernom jer se radi o velikim klubovima sa sjajnim igračima. Volio bih vidjeti Pepa u klubu koji je osmi ili deveti na ljestvici, pa neka od njega stvori prvaka", ispalio je Seluk za engleske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europske su tiskovine pune špekulacija koga sve Guardiola namjerava dovesti u City, a zasad je nejasno koga od postojećih igrača namjerava zadržati, a koga će se riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kakvi su Guardiolini planovi, ali nakon onoga što se dogodilo u Barceloni, jasno je da postoji zabrinutost da će Yaya morati otići. Nadam se da neće biti tako, a i Yaya misli isto", dodao je Seluk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo