ZA KRAJ KARIJERE

MA, KAKAV LIVERPOOL: Luis Suarez otkrio ime kluba u kojem želi igrati nakon Barcelone

Urugvajski nogometaš Luis Suarez (29) briljira u dresu Barcelone u koju je došao 2014. iz Liverpoola, ali tvrdi da karijeru nema namjeru završiti u katalonskom klubu.

Suarez je s Barcelonom osvojio Ligu prvaka, dva španjolska naslova i Svjetsko klupsko prvenstvo, a prije nekoliko dana je primio i Zlatnu kopačku za najboljeg strijelca u europskim ligama, zahvaljujući 40 golova u Primeri prošle sezone. Na Camp Nouu mu očito cvatu ruže, ali urugvajski napadač ima namjeru završiti karijeru u jednom drugom europskom klubu.

SUAREZ PRIMIO ZLATNU KOPAČKU: Emotivni Urugvajac otkrio što mu je sin rekao poslije Cityja

‘Znak zahvalnosti’

Nije to Liverpool, u kojem je ostavio duboki trag od 2011. do 2014. godine i gdje je bio miljenik navijača, već nizozemski velikan Ajax! U klubu iz Amsterdama je igrao od 2007. do 2011. godine i postao stroj za golove koji i danas radi besprijekorno.

“Jasno je da bih se jednog dana volio vratiti u Ajax. Bio bi to moj znak zahvalnosti klubu koji me učinio slavnim u Europi”, prenosi Mirror Suarezovu izjavu.

Izvjesno je da će Suarez još nekoliko sezona ostati u Barceloni, a tek onda u obzir dolazi povratak u Ajax s kojim je osvojio jedan naslov nizozemskog prvaka.

Povratak na Net.hr