hnl

Najveća pomirba hrvatskog nogometa!

U ponedjeljak je Ćiro Blažević je ponovno posjetio Zdravka Mamića, a susret je izgledao gotovo dirljivo. Pali su poljupci i nježni zagrljaji, ljubav između kumova ponovno cvjeta….

Ćiro je u ekskluzivnom razgovoru Jedan na jedan za Sportski.net prije tjedan dana objavio senzacionalnu vijest: ‘Zdravko Mamić želi da ponovno postanem izbornik Hrvatske!’

U ponedjeljak je Blažević i drugi put posjetio Mamića, a susret je izgledao gotovo dirljivo. Pali su poljupci i nježni zagrljaji, ljubav između kumova ponovno cvjeta. Inače, tema kratkog razgovora bio je i ministar prosvjete, znanosti i sporta Željko Jovanović.

http://www.youtube-nocookie.com/v/wZf1KiMvz7I?version=3&hl=en_US

“Baš sam u jednoj emisiji rekao jednu ružnu riječ, koja se inače ne govori – Jovanović laže”, rekao je Ćiro, koji unatoč godinama izgleda sjajno.

“Kako ne bih izgledao dobro kad me Zdravko tako lijepo promovirao za izbornika reprezentacije, a vi me još niste ‘oprali'”, izjavio je Ćiro za Večernji.
http://www.youtube-nocookie.com/v/C3_l_FulI8Y?version=3&hl=en_US

Za razliku od Jovanovića, o premijeru Milanoviću ima dobro mišljenje.

“Ja ću se boriti, a narod je najvažniji, a imam priliku narodu reći što je pošteno, a što nije. Ovo je opasnost, velika je opasnost kad čovjek dobije vlast, a ne pozna materiju. No, velika je sreća da Zoran Milanović ima drukčiju doktrinu od Jovanovićeve”, zaključio je Ćiro, kojem je Mamić poslao poruku “da se sprema, da bude u trenirci i kopačkama, jer ima posla u Hrvatskoj”.

Povratak na Net.hr