LYON KIKSAO PROTIV SLABAŠNOG AMIENSA: / Toma Bašić igrao svih 90. minuta u remiju s igračem više

Image
Foto: Profimedia

Lovre Kalinić dobro branio za Toulouse

5.2.2020.
21:47
Profimedia
VOYO logo

U 23. kolu nogometnog prvenstva Francuske Lyon je u srijedu na domaćem terenu protiv slabašnog Amiensa odigrao 0:0, dok je Brest sa igračem manje uspio izvući remi (1:1) protiv Bordeauxa.

Bašić zadnjih mjesec i pol dana standardni prvotimac Bordeauxa

Veznjak Toma Bašić, koji je zadnjih mjesec i pol dana standardni prvotimac Bordeauxa, odigrao je cijeli susret te je dva puta zaprijetio iz daljine, u 71. minuti njegov udarac obranio je vratar domaćina, a 74. je bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brest's French-Algerian midfielder Haris Belkebla (L) vies for the ball with Bordeaux's Croatian midfielder Toma Basic during the French L1 football match between Brest and Bordeaux on February 5, 2020, at the Francis Le Ble stadium in Brest, western France., Image: 496646587, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Fred TANNEAU / AFP / Profimedia

Gostima iz Bordeauxa sve je išlo na ruku, poveli su u 10. minuti golom Korejca Ui-jo Hwanga. Pred kraj prvog poluvremena, u 44. minuti, Brest nije iskoristio penal, a u 69. minuti domaćini su ostali i sa igračem manje, jer je crveni karton dobio stoper Castelletto. Ipak, uspjeli su doći do izjednačenja zahvaljujući autogolu Lorisa Benita u 80. minuti.

Toulouse izgubio od Strasbourga

Posljednjeplasirani Toulouse je kod kuće izgubio od Strasbourga sa 0:1. Hrvatski vratar Lovre Kalinić dobro je branio za Toulouse, posebice u prvom poluvremenu, ali kod pogotka kojeg je zabio Majeed Waris u 75. minuti bio je nemoćan. Kalinić je u zimskom prijelaznom roku stigao na posudbu u Toulouse iz Aston Ville, a bila mu je ovo treća utakmica na golu francuskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se sastaju St-Etienne i Marseille, a dan ranije nogometaši PSG-a došli su do 19. ovosezonske pobjede slavljem 2:1 na gostovanju u Nantesu. Lille je s minimalnih 1:0 pobijedio Rennes, a Monaco je pred svojim navijačima s 1:0 bio bolji od Angersa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI: Brest - Bordeaux 1-1 (Benito 80-ag/ Hwang 10) Lyon - Amiens 0-0 Montpellier - Metz 1-1 (Savanier 13/ Boulaya 79) Nimes - Dijon 2-0 (Benrahou 4, Roux 44) Reims - Nica 1-1 (Abdelhamid 77/ Lees-Melou 50) Toulouse - Strasbourg 0-1 (Waris 75)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo