'Potres' u Realu na dan utakmice!

Real Madrid već je započeo potragu za nasljednikom Josea Mourinha na trenerskoj klupi, piše renomirani španjolski sportski list Marca.

4.12.2012.
10:40
VOYO logo

Uprava Kraljevskog kluba zna da će portugalski stručnjak ostaviti veliku prazninu svojim odlaskom koju neće biti lako popuniti i zato je već započela potragu za novim trenerom koji je sposoban adekvatno obavljati zahtjevnu ulogu.

U svakom slučaju Marca navodi da će posljednju riječ u cijeloj priči imati Realov predsjednik Florentino Perez, koji je postavio četiri uvjeta koje novi trener mora zadovoljavati. Mora znati upravljati zvijezdama krcatom svlačionicom, imati iskustva u nekoj od velikih europskih liga i Ligi prvaka, mora se znati nositi sa pritiskom i surađivati s medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca navodi kako je Perezova prva želja trener PSG-a Carlo Ancelotti za kojeg L'Equipe piše da neće dočekati kraj sezone na klupi pariškog kluba.

Drugi na popisu želja je aktualni izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw kome u prilog idu napadačka filozofija i rezultati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Mourinhov aktualni ugovor s Realov vrijedi do ljeta 2016. godine, ali Marca inzistira kako će u lipnju sljedeće godine napustiti klupu. Sam trener je takve špekulacije demantirao, ali očito mu nisu povjerovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo