LUKINO ČUDO: / Zbog ove vijesti treneru Juventusu sigurno nije svejedno

Modrićevo čudo naslov je članka u kojem španjolski dnevni list Marca nagađa da bi se hrvatski nogometni reprezentativac mogao vratiti na travnjake prije svih prognoza.

27.4.2015.
12:11
VOYO logo

Naknadno su se pojavile informacije da bi izbivanje s terena moglo biti nešto kraće, a sada Marca donosi iznimno optimističnu prognozu da bi Modrić čak mogao zaigrati u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Juventusa, 13. svibnja. To nadilazi čak i optimizam Realova trenera Carla Ancelottija koji je prije nekoliko dana najavio da bi hrvatski veznjak mogao igrati još ove sezone, ali ne i protiv Juvea.

"Nakon tjedan dana oporavka igrač se osjeća dobro i čudo kojem se nada moglo bi se ostvariti. Razlog za takav optimizam leži u prirodi istegnuća koje nije zahvatilo nijedan drugi ligament osim medijalnog kolateralnog, kao i u reakciji Modrićeva koljena na tretman kojem je podvrgnut prošli utorak u Vitoriji kod dr. Mikela Sancheza kojeg je posjetio nekoliko puta i nakon prijašnje ozljede mišića", navodi Marca i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Modrić je zadnji put u javnosti viđen prošle srijede u tunelu stadiona Bernabeu. Tada je hodao uz pomoć štaka, međutim uskoro bi opet mogao početi trčati u Valdebebasu što bi bio siguran znak da će biti sposoban zaigrati 13. svibnja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne uspije li se vratiti dotada, navodi u zaključku autor, morat će dati sve od sebe da se bez natjecateljske utakmice u nogama pripremi za eventualni finale Lige prvaka. Ove su vijesti svakako dobre i za hrvatskog izbornika Niku Kovača koji će, po svemu sudeći, moći računati na Modrića u kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije, 12. lipnja pred praznim poljudskim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo