MAESTRALNO / Pogledajte najbrzi gol u povijesti Europske lige!

12.3.2015.
23:41
VOYO logo

Fiorentina je povela golom Josipa Ilicica u 17. minuti, a izjednacio je Seydou Keita u 77. minuti. Roma je mogla i ranije do pogotka, no Adem Ljajic je promasio jedanaesterac u 60. minuti. Tocnije Neto je sjajno zaustavio njegov udarac i tako se iskupio za prekrsaj kojim je skrivio kazneni udarac. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao je cijeli susret za 'viole' i bio je medu boljim igracima na utakmici.

Sevilla je u sjajnoj utakmici na El Madrigalu pobijedila Villarreal 3:1 i mirno docekuje uzvrat na svom stadionu. Gosti su poveli pogotkom Vitola vec u 13,21 sekundi utakmice cime je Vitolo postao strijelac najbrzeg gola u povijesti ovog natjecanja. Na 2:0 je povisio Stephane Mbia u 26. minuti. Villarreal je smanjio u 48. minuti preko Luciana Vietta, no Sevilla je svega dvije minute kasnije zabila i treci gol, a strijelac je bio Kevin Gameiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je pobijedio moskovski Dinamo 3-1 nakon sto su gosti poveli vec u drugoj minuti golom Kevina Kuranyija. Medutim, Talijani su do konca poluvremena okrenuli rezultat, a dvostruki strijelac je bio Gonzalo Higuain (25, 31-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvaranju drugog dijela gostujuci veznjak Roman Zobnin je dobio crveni karton i olaksao put Napoliju prema pobjedi. Kazna je stigla u 55. minuti kada je Higuain zabio svoj treci gol na utakmici za konacnih 3-1. Ivan Strinic nema pravo nastupa za Napoli u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat je preokrenuo i Everton protiv kijevskog Dynama pobijedivsi 2:1. Gosti su poveli golom Oleha Guseva u 14. minuti, no Englezi su ipak uspjeli slaviti. Izjednacio je Steven Naismith u 39. minuti nakon sjajnog prodora Romela Lukakua, a belgijski napadac je u 82. minuti realizirao kazneni udarac za pobjedu. Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za Dynamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu osmine finala Europske lige nogometasi Zenita su u St Peterburgu pobijedili Torino 2:0.

Kljucni trenutak utakmice dogodio se u 28. minuti kada je Torino ostao s igracem manje nakon sto je iskljucen Marco Benassi. Mladi 20-godisnji veznjak je u 12. minuti dobio prvi zuti, a 16 minuta kasnije i drugi zuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit je s igracem vise rutinski stigao do pobjede, a golove su postigli Axel Witsel (38) i Domenico Criscito (53). Uzvratni susret je 19. ozujka u Torinu.

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit - Torino 2:0 Club Brugge - Besiktas 2:1 Wolfsburg - Inter 3:1 Dnjipro - Ajax 1:0 Everton - Dinamo Kijev 2:1 Fiorentina - Roma 1:1 Napoli - Dinamo Moskva 3:1 Villarreal - Sevilla 1:3

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo