LUKA MODRIĆ ZABIO NOVI POGODAK ZA REAL, NO TO NIJE BILO DOVOLJNO: / Kraljevi kiksali u utakmici koju su morali dobiti

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bio je to četvrti pogodak Modrića ove sezone, a zabio je drugu utakmicu zaredom, računajući da prošlu nije igrao zbog ozljede

30.12.2020.
23:20
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić zabio je prvi gol na utakmici Real Madrida i Elchea u 16. kolu španjolskog prvenstva. Utakmica je završila rezultatom 1:1.

Kraljevski klub poveo je Modrićevim golom u 20. minuti susreta, a Luka je, iznenađujuće, zabio glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi zaredom

Modrić je sam bio inicijator akcije. Na centru je proigrao Kroosa koji je loptu proslijedio do Marca Asensija. Asensio je tukao ljevicom snažno s otprilike 25 metara, a njegov je udarac pogodio gredu.

Vratar Elchea Edgar Badia ostao je ležati na podu nakon tog udarca, a lopta se od grede odbila do Modrića koji je punom brzinom uletio u šesnaesterac i glavom pogodio mrežu za vodstvo Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to četvrti pogodak Modrića ove sezone, a zabio je drugu utakmicu zaredom, računajući da prošlu nije igrao zbog ozljede.

Image
MODRIĆ JE GLAVNA TEMA NAVIJAČA REALA NA MREŽAMA: /

'Ilegalno je ovo što radi, pa on je najbolji veznjak na svijetu!'

Ipak kiks

Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real i dobio je najvišu ocjenu SofaScorea od svih igrača na utakmici, no njegova partija bila je dovoljna samo za bod jer je gol za Elche u 52. minuti zabio Fidel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real tako ovim kiksom lagano gubi korak za Atletico Madridom koji je danas slavio rezultatom 1:0 protiv Getafea. Gol je za vodeću momčad španjolskog prvenstva zabio Luis Suarez u 20. minuti. Real je tako ostao na drugom mjestu, dva boda iza Atletica koji ima čak dvije utakmice manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo