Pogodite gdje se skriva Luka Modrić

Saga i dalje traje! Luka Modrić (još) nije postao član Real Madrida. Nije niti otputovao u Madrid nakon utakmice sa Švicarskom na Poljudu, kako se najavljivalo.

17.8.2012.
9:28
VOYO logo

Uprava Kraljevskog kluba očito i dalje lomi otpor predsjednika Tottenhama Daniela Levya. Englezi traže odštetu od 40 milijuna funti, Madrižani su nudili 34 milijuna plus eventualnih šest ovisno o nastupima Modrića u dresu Reala. Navodno, jer to je ono što pišu 'otočki' mediji.

I dok ne nađu zajednički jezik, Luka je i dalje igrač Spursa, uz jedan mali 'ali'... Ne trenira s momčadi koju vodi Andre Villas-Boas. Gdje se onda skriva Luka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod kuće, u Zadru. Tamo je završio nakon utakmice sa Švicarcima. I čeka poziv kako bi privatnim zrakoplovom Reala odletio u Madrid na liječnički pregled i potpis ugovora. Takav rasplet za 26-godišnjeg veznjaka otkrivaju Sportske novosti.

Hoće li se to i dogoditi do kraja ovog tjedna, nitko ne može garantirati. Sigurno je samo jedno. Realu i Tottenhamu ovog vikenda kreću natjecanja u domaćem prvenstvu, a hrvatska zvijezda prijelaznog roka je propustila pripreme i daleko je od idealne forme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo