FANTASTIČNI LUKA MODRIĆ U POTPUNOSTI JE UNIŠTIO PSG: / Ono kad maestro izađe na teren i - rasturi!

Image
Foto: AFP

Genijalnost omalenog Hrvata leži upravo u toj njegovoj jednostavnosti, u čemu je najbolje i vidljivo njegovo umijeće igranja ove igre.

15.2.2018.
19:43
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Kraljevskog kluba. Kapetan Vatrenih jučer je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka između Reala i PSG-a (pobjeda Kraljeva 3-1) bio jedan od zapaženijih igrača na terenu.

MODRIĆEVA MAJSTORIJA OSTAVLJA BEZ DAHA: Pogledajte kako je

Modrić je, zajedno s Tonijem Kroosom, ordinirao u veznom redu i njih dvojica u tandemu napravili su sjajan, krucijalan posao u ovoj važnoj pobjedi Reala nad jakim francuskim predstavnikom, čime su došli do velike prednosti pred uzvrat u Parizu. Tome svjedoči i statistika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je, tako, nastavio svoju konstantu dobrih igara. To za njega nije ništa novo. Svi znamo kakav je Modrić igrač, što predstavlja u svijetu nogometa, što znači za Real i reprezentaciju Hrvatske. Genijalnost omalenog Hrvata leži upravo u toj njegovoj jednostavnosti, u čemu je najbolje i vidljivo njegovo umijeće igranja ove igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek je od nogometne igre napravio simfoniju pokreta i nogometnog umijeća. Bez njega igra Reala šepa, kad nema Luke, Real – ne igra! Modrić i ove godine oduševljava svojom igrom. A oduševio je sinoćnjom predstavom i nogometne zaljubljenike, te medije. Tako je na društvenim mrežama osvanuo novi video sinoćnje Lukine prezentacije protiv Neymara i društva:

"Samo još jedan dan u uredu legendarnog veznjaka", stoji u potpisu videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo