Preokret s Modrićevim zdravljem: Nove vijesti iz džungle!

'Teren je u dobrom stanju, a dečki su mi rekli da im je na početku bilo teško podnijeti vremenske uvjete.

18.6.2014.
8:47
VOYO logo

Luka Modrić je spreman i to je glavna vijest, Mario Mandžukić odradio je suspenziju, a na lijevom boku mogu zaigrati Danijel Pranjić ili Šime Vrsaljko.

"Modrić će biti 100 posto spreman, odradio je trening bez problema. Naravno da mi je drago da je Mandžukić opet s nama, o njegovom znanju ne treba trošiti riječi i svaki trener može biti sretan da ima takvog igrača u svojim redovima. Znam da će Mandžukić povući, nadamo se do pobjede. Pranjić je odličan u svom klubu, Vrsaljko je bio izvrstan u obrani protiv Brazila", prokomentirao je izbornik što je odlična vijest, jer samo koji sat ranije svi su strijepili zbog Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On se nije htio baviti kalkulacijama.

"Ova utakmica mnogo znači i nama i Kamerunu, ali mi ćemo pokušati uzeti tri boda. Nećemo se baviti matematikom, nego ćemo se posvetiti susretu. Nadali smo se da možemo nešto protiv Brazila, ali realno nam dvoboji s Kamerunom i Meksikom više znače", najavio je Kovač kako donosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnik je detaljno analiziran, a ostaje dilema hoće li protiv Kovačeve momčadi moći istrčati Samuel Eto'o.

"Pratili smo Kamerun, znamo sve o njima kao što oni sigurno znaju sve o nama. Vjerujem da će naša kvaliteta doći do izražaja, a sada se vidi da je istina da je Skupina A vrlo teška. Kamerun se sigurno neće zabetonirati u obranu, oni će također igrati prema naprijed. Eto'o je vrlo važan za njih, no ukoliko ne bude mogao igrati, siguran sam da će igrač koji ga mijenja htjeti dokazati da je zasluženo u prvih jedanaest", zaključio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo