Luka Modrić javno protestira: 'Nije pošteno, ne znam što drugo reći'

Crveni karton koji je portugalski nogometaš Reala Cristiano Ronaldo dobio u ogledu protiv Athletica prilično je uzbudio duhove u španjolskom nogometu.

6.2.2014.
10:39
VOYO logo

Dodatno je cijelu situaciju pojačala kazna Disciplinske komisije Španjolskog nogometnog saveza koja glasi tri prvenstvene utakmice suspenzije za najboljeg svjetskog nogometaša.

Mnogi su komentirali takve događaje, pa je red došao i na hrvatskog nogometaša Luku Modrića koji je poslije 3:0 pobjede protiv Atletica, u prvom polufinalnom ogledu Kupa kralja, rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kazna za Ronalda je nepoštena, jer nije napravio ništa krivo. Ne znam što drugo reći, teško je prihvatiti da ćemo morati igrati bez njega tri utakmice. Bit će teško jer nemoguće je i opisati koliko on znači našoj momčadi", rekao je Modrić i dodao:

"Nadam se da ćemo uspjeti kvalitetno odraditi posao bez njega. Trener Ancelotti je već razmišljao o svemu, pa je protiv Atletica odmarao Garetha Balea da ga ima što spremnijeg za prvenstveni ogled protiv Villarreala, kada ćemo prvi put igrati bez Ronalda", zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo