Kapetan nije izdržao: 'Sramota što su neki povjerovali u to'

Hrvatski nogometni reprezentativci junačkom su igrom i bez isključenog strijelca Marija Mandžukića pobijedili Island 2:0 i izborili nastup na SP-u.

19.11.2013.
22:40
VOYO logo

"Bilo bi žalosno da nismo izborili SP. Dogovorili smo se u svlačionici da zaboravimo sve što je bilo. Rekli smo da idemo poginuti i to smo napravili. Utakmica je bila vrhunska i zaslužili smo ovu pobjedu", rekao je jedan od junaka Mateo Kovačić, a Darijo Srna 'zahvalio' na provociranju Islanđana pričom o alkoholiziranju u hotelu nakon prve utakmice u Reykjaviku.

"Sramota što su neki povjerovali u to. Zahvaljujem fenomenalnoj publici, zaslužili smo ovo. Ja ne igram samo obranu, čuo sam puno kritika, nije se bilo lako nositi s tim, bez obzira što nisu bile na mjestu, no pokazali smo da znamo odigrati kvalitetno kao prije. Klik je bio kad smo osjetili da su ljudi izgubili vjeru u nas i jednostavno nismo imali pravo razočarati. Pokazali smo karakter. Rekao sam u svlačionici: 'Islanđani su mogli igrati s 10 igrača, možemo i mi.' Mislim da je moj drugi gol bio dosta važan i posvećujem ga svojoj ženi i djetetu koji su bili cijelo vrijeme uz mene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/KNVVU7VBoak

"Mogu samo reći da smo presretni što smo otišli na SP, u ove dvije utakmice smo to zaslužili. Čestitam Islandu na fer i korektnoj borbi, nadam se da će se plasirati na jedan od sljedećih SP-a. Ispunili smo sve dogovore iz svlačionice i presretan sam. Nemam riječi. Kad budemo imali više vremena za uigravanje, mislim da ćemo biti još bolji. Bitno je da smo tamo, a sada je vrijeme za uživanje", rekao je Luka Modrić te također prokomentirao 'skandal' iz Reykjavika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da su nas Islanđani malo osramotili onom brojkom od 70 piva. To je premalo za nas."

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Svoje komentare vezane na fantastičnu pobjedu Hrvatske protiv Islanda i plasman Vatrenih na SP možete slati i na adresu sport@portal.net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo