Modrić proglašen najboljim igračem susreta! Evo što kaže!

Marca je Luku Modrića proglasila igračem utakmice u susretu Reala i Celte Vigo.

21.10.2012.
10:48
VOYO logo

Španjolska Marca je Luku Modrića proglasila igračem utakmice između Reala i Celte Vigo (2:0).

Podsjetimo, hrvatski veznjak je prvi put odigrao svih 90 minuta za Kraljevski klub, a Mourinho je od prve minute na teren izveo svu trojicu kandidata za poziciju playmakera - Nijemca Mesuta Özila, Brazilca Kaku i Modrića. Hrvatski reprezentativac je pritom igrao na poziciji defenzivnog veznjaka, uz bok Xabiju Alonsu, a umjesto Samija Khedire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao je na poziciji koju igra u hrvatskoj reprezentaciji i kontrolirao je igru Reala. Sve što je Real pokušavao u utakmici kretalo je od njega, a pokazao je da je na toj poziciji bolji od Khedire. Posjeduje veću klasu i bolje kontrolira loptu", stoji u komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Reala je nakon utakmice dao izjavu za klupsku televizijsku postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo dobro. Zabili smo dva gola, a mogli smo i više. Sve u svemu, jedna dobra utakmica za nas. Sada je bitno da se dobro odmorimo za srijedu i gostovanje kod Borussije u Ligi prvaka", rekao je Modrić.

Na novinarkino pitanje o tome kako je, kao zadnji vezni, stigao toliko sudjelovati u napadačkim akcijama, hrvatski je nogometaš odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener me postavio na mjesto povučenoga veznog igrača. Mislim da je to moja prirodna pozicija. Imao sam puno prilika odlaziti naprijed jer me odlično pokrivao Xabi Alonso. Glavno da je funkcioniralo."

O predstojećemu dortmundskom iskušenju Modrić je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo pobijediti Borussiju, kao što idemo i svakoga drugog suparnika. Očekujemo jako tešku utakmicu. Borussia je odigrala izvrsno protiv Manchester Cityja u drugom kolu, trebala je dobiti utakmicu. Veselimo se atraktivnoj utakmici na vrućem stadionu."

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo