MODRIĆEVA SPASONOSNA ASISTENCIJA ZA BOD NA EL MADRIGALU: / Otpisani Bale zabio dva gola; Kriza Galácticosa se - nastavlja!

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić asistent u remiju Reala

1.9.2019.
23:12
Profimedia
VOYO logo

Prošla sezona za Real bila je najgora sezona u povijesti kluba. U Ligi prvaka ispali su još u osmini finala natjecanja, krahirali su i u kupu, a u prvenstvu su iza Barcelone ostali kratki rekordnih 19 bodova. Zinedine Zidane je bio svjestan što ga čeka kad je prihvatio poziv predsjednika kluba Florentina Pereza i pristao vratiti se u Madrid. Kriza Reala u novoj sezoni nastavila se i na gostovanju kod uvijek neugodnog Villarreala. Madriđani su odigrali 2:2 u utakmici 3. kola La Lige, dva puta su gubili, a oba gola je zabio uoči početka sezone otpisani velški napadač Gareth Bale...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je asistent za drugi pogodak Balea kojim je madridski Real uspio osvojiti bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

FOOTBALL - VILLAREAL VS REAL MADRID

Madrid in action during the spanish league, La Liga, football match, between Villareal and Real Madrid on september 1, 2019 at Ceramica stadium in Villareal, Spain.

Foto: Xisco Navarro Cordon Press Cordon Press, Image: 468551248, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Cordon Press

Image
LUKA MODRIĆ ŠARMIRAO SEKSI VODITELJICU: /

Nikad viđeni izazov u kojem je oduševio; 'Ti možeš sve, dobar si po čitavom terenu'

Modrić, koji je u igru ušao u 68. minuti, u 86. se minuti izborio za jednu loptu na sredini igrališta, povukao prema kaznenom prostoru domaćih te predao na desnu stranu gdje je bio Bale koji je iznenadio domaćeg vratara pogotkom u bliži kut. Vrijedi spomenuti kako je na kraju Bale dobio dva žuta u sudačkoj nadoknadi i zaradio isključenje.

Image
Image

FOOTBALL - VILLAREAL VS REAL MADRID

Moi Gomez in action during the spanish league, La Liga, football match, between Villareal and Real Madrid on september 1, 2019 at Ceramica stadium in Villareal, Spain.

Foto: Xisco Navarro Cordon Press Cordon Press, Image: 468555567, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Cordon Press

Inače, Villarreal je vodio s 1:0 i 2:1 golovima Gerarda Morena (12) i Moija Gomeza (75), a Bale je svoj prvi pogodak postigao u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je sada peti s pet bodova, dok je Villarreal 16. s dva. Na vrhu je Atletico Madrid s maksimalnih devet bodova.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo