LUKA JE TREBAO POSTATI TOPNIK: / Slavni trener otkrio istinu o odnosu Wengera i Modrića

Image
Image

U svojoj novoj knjizi It Shouldn’t Happen to a Manager nekadašnji trener Tottenhama Harry Redknapp otkrio je zanimljiv detalj vezan uz hrvatskog nogometaša Luku Modrića.

24.11.2016.
15:41
VOYO logo

Redknapp je trenirao Modrića u Tottenhamu u kojem je od 2008. do 2012. naš nogometaš izrastao u jednog od najboljih veznjaka svijeta. No, umjesto u Spursima, Modrić je trebao završiti u njihovom najvećem rivalu Arsenalu, ali je dugovječni menadžer TopnikaArsene Wenger stavio veto na transfer. Priča nije nova, poznato je da francuski stručnjak smatrao Modrića preslabim za Premier ligu, a sada je svoju verziju iznio i Redknapp.

Image
HRVAT PRETEKAO SRBINA: /

Pogledajte tko su najpopularniji sportaši na društvenim mrežama

'Gurnuo sam Luku u sredinu'

"Luka je u Tottenhamu igrao na lijevoj strani, ali sam ga je gurnuo u sredinu. I to usprkos tome što su neki moji pomoćnici bili protiv jer su smatrali da nije dovoljno fizički jak da igra na tom dijelu terena. Iz istog je razloga Arsene Wenger odustao od dovođenja Modrića u Arsenal", napisao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč kritikama, postavio sam ga uz Toma Huddlestonea protiv jakog veznog reda Chelseaja u kojem su bili Frank Lampard, Michael Ballack i John Obi Mikel. Pobijedili smo s 2-1, a Luka je kontrolirao igru", dodao je engleski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Redknapp bio u pravu, svjedoči i činjenica da je Modrić 2012. otišao u Real Madrid i postao jedan od glavnih igrača Kraljevskog kluba. Osvojio je u Madridu dva naslova u Ligi prvaka, a ove je godine proglašen najboljim veznjakom španjolske Primere, te nominiran za Zlatnu loptu i novu FIFA-inu nagradu The Best.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo