'Luka je bio briljantan, ali nisam ni očekivao...'

Nekadašnji dugogodišnji nogometaš Tottenhama Micky Hazard (52) uvjeren je kako predsjednik Spursa Daniel Levy ni ovo ljeto neće pustiti najbolje igrače s White Hart Lanea.

3.6.2012.
15:35
VOYO logo

Odnosi se to, prije svega, na našeg Luku Modrića i Velšanina Garetha Balea, ali i na Nizozemca Rafaela van der Vaarta za kojeg se navodno zanima Schalke. Chelsea je, podsjetimo, prošle godine poslao tri ponude za hrvatskog reprezentativca, ali je prvi čovjek Tottenhama ostao čvrst i zadržao 26-godišnjeg hrvatskog nogometaša u klubu.

"Ako se pojačamo, nema razloga zašto ne bismo konkurirali za naslov sljedeće sezone. Mislim da Levy ni ovo ljeto neće dopustiti odlazak najboljim igračima", rekao je Hazard za radio TalkSport, a potom se posebno osvrnuo na Luku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što je ostao u klubu, Modrić je na početku prošle sezone napravio fantastičan posao za klub. Za mene je bio briljantan, ali nisam ni očekivao da će se promijeniti. Mislim da i Luka shvaća da je ovo vrlo, vrlo dobra momčad iako i mentalno još moramo doći na višu razinu", zaključio je Hazard koji je igrao u veznom redu Tottenhama od 1978. do 1985., pa ponovno od 1993. do 1995. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo