LUKA, ČUVAJ NOGE! / Modrić dočekuje susret protiv igrača koji ga je ozlijedio i poslao na dulji oporavak

Image
Foto: Screenshot

Subotnji ogled na stadionu Santiago Bernabeu sučelit će Luku Modrića i Recija, igrača koji se divi nogometnim vještinama hrvatskog veznjaka kojem je nanio ozljedu u travnju 2015.

20.1.2017.
19:56
Screenshot
VOYO logo

Riječ je o duelu dvojice koja su krenula na loptu tijekom dvoboja Reala i Malage spomenute godine, a koji je rezultirao ozljedom kapetana hrvatske nogometne reprezentacije koji je zbog nje propustio ostatak sezone. Kritiziran je bio Carlo Ancelotti, tadašnji trener madridskog Reala, što je Modrića uopće i koristio u ogledu premda je hrvatski nogometaš bio načet ozljedom i iako je za koji dan na rasporedu imao daleko zahtjevniji susret protiv gradskog rivala Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac je svoj novi susret imao u rujnu godinu kasnije kada je Recio ponovno startao na Modrića i pritom zaradio javnu sučevu opomenu. Potom je u veljači 2016. duel dvojice u kojem je Recio prekršajem zaustavio Vatrenog u svom šesnaestercu trebao rezultirati jedanaestercem za madridski Real, no sve je prošlo bez kazne i u međusobnom razgovoru ovih igrača nakon susreta.

Recio priznaje, zaključuje se u tekstu na internetskim stranicama Marce, da se divi hrvatskom nogometašu kojeg smatra jednim od najboljih na svijetu i kojeg nakon svakog ogleda klubova traži dres na kraju utakmice. Njihova se priča nastavlja u subotu kada Real dočekuje Malagu u sklopu 19. kola španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo