Prevarant godine se pokajao! Moli za oprost!

Pogodak Luiza Adriana, brazilskog nogometaša u redovima Šahtara, i dalje je top-tema u europskom nogometu, a njegovim potezom se bavi i Europska nogometna federacija (UEFA).

23.11.2012.
8:46
VOYO logo

Optužila je UEFA brazilskog napadača zbog ''kršenja načela ponašanja'' zbog pogotka kojeg je ovaj postigao u ogledu 5. kola E skupine protiv danskog Nordsjaellanda (Šahtar je tom prilikom slaviio 5:2, a Brazilac je postigao gol za tadašnjh 1:1).

Podsjetimo da su u tom trenutku igrači Šahtara vraćali loptu domaćim igračima, nakon sudačkog podbacivanja, ali se u sve umiješao Luiz Adriano koji je oteo loptu, sjurio se prema suparničkim vratima i zabio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je otvorila disciplinski postupak protiv Šahtarovog brazilskog napadača, a presudu će donijeti idućeg utorka. U međuvremenu se još jednom Luiz Adriano ispričao putem službene internet-stranice svoga kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam da nisam ništa vidio što se događalo na suprotnoj strani travnjaka. Bio sam zaklonjen. Kada sam vidio kako lopta dolazi prema meni, izborio sam se za nju i krenuo prema suparničkim vratima", rekao je Brazilac i nastavio:

"Bio sam totalno usredotočen na utakmicu i očigledno nisam najbolje pratio što se prije toga događalo, odnosno, da je moja momčad vraćala loptu domaćinu. Kada sam vidio snimku sve mi je bilo jasno, ali tada na travnjaku nisam vidio sve to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luiz Adriano je na kraju rekao:

"Molim za oprost nogometne navijače i UEFA-u. Nikada mi se ovo nije dogodilo u karijeri, niti će se više ikada ponoviti. Naučio sam iz vlastite greške."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo