LUDO SLAVLJE HAJDUKOVACA: / Pogledajte kako su Splićani proslavili rušenje Dinama usred Zagreba

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Ne događa se baš često da Hajduk usred Zagreba sruši Dinamo.

31.10.2017.
12:24
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Neka se ne naljute navijači splitskih bijelih, ali to je činjenica. Stoga, Splićani svaku pobjedu u Zagrebu burno proslave, oduševljenje je veliko... Tako je bilo u nedjelju u derbiju 14. kola 2. HNL-a između drugih momčadi ova dva velika hrvatska kluba.

U prvom susretu ovih protivnika, na Poljudu je slavila momčad s Hitrec Kacijana rezultatom 2-1, a u nedjelju su Bijeli 2 uzvratili istom mjerom i slavili usred Zagreba 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CVITANOVIĆ PONIZIO ANTU ĆORIĆA: Trener Dinama napravio glup potez koji bi mogao stvoriti probleme s najvećim modrim talentom

Nakon pobjede momčadi koja je ove sezone po prvi puta, plasmanom, zaigrala u drugom razredu hrvatskog nogometa, Splićani su burno proslavili pobjedu. Prvo na travnjaku s kojeg se orilo: Na Poljudu, na Poljudu, sa one strane Marjana, navijamo za Hajduka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prava veselica uslijedila je nakon ulaska u svlačionicu. Mladi nogometaši Hajduka pobjedu su posvetili Torcidi koja je prošle subote proslavila 67. obljetnicu postojanja.

"Sretan vam rođendan, sretan rođendan, sretan vam roooođendaaan", pjevali su mladi hajdukovci refren bezvremenskog hita "Fantoma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga momčad Dinama je unatoč porazu zadržala prvo mjesto na ljestvici s 30 bodova, druga je Gorica s 27,a treće Dugopolje s 26 bodova. Ovom pobjedom Hajduk je došao na 21 bod i drži četvrtu poziciju Druge HNL.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo