LUDNICA U ZLATARU: / Srednja škola Zlatar uoči utakmice donijela odluku koja je za svaku pohvalu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Dinama danas od 15 i 30 započinju svoju obranu naslova pobjednika kupa Hrvatske, a u Zlataru se od jutra 'zagrijava' za nogometnu feštu.

22.9.2015.
13:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U Zlataru sve je danas u znaku nogometa, a tim povodom srednja škola Zlatar donijela je jednu zanimljivu odluku. Naime, u spomenutoj srednjoj školi je zbog utakmice Oštrc - Dinamo otkazana nastava u popodnevnoj smjeni.

Image
PARALELNI SVEMIR: /

Dinamovi čelnici potpuno izgubili kompas

Image
PARALELNI SVEMIR: /

Dinamovi čelnici potpuno izgubili kompas

"Tako je. Igralište našeg kluba koji danas igra s Dinamom kup utakmicu i naša škola ograđeno je samo jednom žicom. Zbog velikog interesa naših učenika za ovaj dvoboj, kojom prilikom smo podijelili i 250 vaučera po smanjenoj cijeni od 20 kuna, došli smo do zaključka da otkažemo nastavu u popodnevnom turnusu. Inače, ovo je veliki praznik sporta za naš grad, ne dolazi Dinamo u Zlatar svaki dan, a naša škola inače sudjeluje u svim sportskim i kulturnim manifestacijama našeg grada. Pa kakva bi to nastava bila, i kakvi bi mi to pedagozi bili, da našim učenicima ne omogućimo gledanje utakmice", kazala nam je ravnateljica škole Zdenka Rogina, te dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

'Lopta je okrugla'

"Pa samo zamislite, nastava je u tijeku a pola učenika bi mislima i pogledom bili na travnjaku i uz naš klub. Neka djeca sa svojim roditeljima uživaju u ovom prazniku sporta i neka bolji pobjedi".

A bolji je, barem na papiru, Dinamo, u šali smo rekli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hahaha, a gledajte, nikad se ne zna, lopta je okrugla", završila je ravnateljica.

Inače, srednja škola Zlatar moli svoje učenike koji će prisustvovati utakmici da navijaju za svog favorita bez nasilja, psovki, uvreda i sl., a kako dolikuje učenicima škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo