LUDNICA U MADRIDU: / Tisuće navijača dočekale prvake, Modrić i Kovačić ih počastili pjesmom

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Nekoliko desetaka tisuća navijača u jutarnjim je satima nedjelje dočekalo nogometaše Real Madrida na Cibelesu, trgu na kojem Kraljevski klub tradicionalno slavi sve naslove.

29.5.2016.
10:10
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Navijači su se odmah nakon dramatične utakmice počeli okupljati na Cibelesu, a svoje su miljenike dočekali tek u ranim jutarnjim satima. A svega 200 metara dalje na trgu Neptun- tužna scena. Radnici su rastavljali pozornicu na kojoj su igrači Atletica htjeli pred svojim navijačima podići pobjednički pehar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakl na ulicama

Realovi nogometaši su burno slavili još u milanskoj zračnoj luci, a odmah po slijetanju u Madrid su se ukrcali u autobus s otvorenim krovom i krenuli u pobjedničku paradu ulicama španjolske prijestolnice. Navijači koji su tulumarili cijelu noć razdragano su pozdravljali svoje junake koji su drugi put u tri godine donijeli pehar s 'klempavim ušima' na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među najveselijima su bili hrvatski nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić, što se vidi i na snimci koju je objavio Gareth Bale. Trojac je zajedničkim snagama otpjevao We are the Champions, a u sito je vrijeme kapetan Sergio Ramos kip božice Kibele ukrašavao Realovom zastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje je nastavljeno na stadionu Santiago Bernabeu kamo se Realov autobus uputio nakon delirija na Cibelesu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo