U jutarnjim satima

LUDNICA U MADRIDU: Tisuće navijača dočekale prvake, Modrić i Kovačić ih počastili pjesmom

Nekoliko desetaka tisuća navijača u jutarnjim je satima nedjelje dočekalo nogometaše Real Madrida na Cibelesu, trgu na kojem Kraljevski klub tradicionalno slavi sve naslove. Real je u subotu na milanskom San Siru pobijedio gradskog rivala Atletico boljim izvođenjem jedanaesteraca, te 11. put u klupskoj povijesti postao europski prvak.

Navijači su se odmah nakon dramatične utakmice počeli okupljati na Cibelesu, a svoje su miljenike dočekali tek u ranim jutarnjim satima. A svega 200 metara dalje na trgu Neptun- tužna scena. Radnici su rastavljali pozornicu na kojoj su igrači Atletica htjeli pred svojim navijačima podići pobjednički pehar.

Spektakl na ulicama

Realovi nogometaši su burno slavili još u milanskoj zračnoj luci, a odmah po slijetanju u Madrid su se ukrcali u autobus s otvorenim krovom i krenuli u pobjedničku paradu ulicama španjolske prijestolnice. Navijači koji su tulumarili cijelu noć razdragano su pozdravljali svoje junake koji su drugi put u tri godine donijeli pehar s ‘klempavim ušima’ na Santiago Bernabeu.

Među najveselijima su bili hrvatski nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić, što se vidi i na snimci koju je objavio Gareth Bale. Trojac je zajedničkim snagama otpjevao We are the Champions, a u sito je vrijeme kapetan Sergio Ramos kip božice Kibele ukrašavao Realovom zastavom.

Thank you Madridistas! #wearethechampions 🌍

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11) on

Slavlje je nastavljeno na stadionu Santiago Bernabeu kamo se Realov autobus uputio nakon delirija na Cibelesu…

Povratak na Net.hr