LUDNICA U LONDONU: / Briljantni golmani i tri vratnice obilježili engleski derbi

Image
Foto: AFP

Nogometaši Arsenala i Liverpoola odigrali su neodlučeno 0:0 u posljednjoj utakmici trećeg kola engleske Premierlige. Prilike su se na Emiratesu redale na obje strane, ali golova nije bilo.

24.8.2015.
22:57
AFP
VOYO logo

Topnici su u travnju deklasirali Redse pred svojim navijačima (4:1), ali ovog je ponedjeljka priča bila drugačija. Liverpool je sezonu otvorio dvjema pobjedama, a dobru je formu potvrdio i u derbiju protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Brendana Rodgersa je u prvom poluvremenu bila znatno bolja, o čemu svjedoči i čak 11 upućenih udaraca prema vratima domaćih, od čega pet unutar okvira. Philippe Coutinho je dvaput u prvih 45 minuta pogađao vratnicu, a u 38. minuti je raspoloženi Petr Čech briljantno obranio stopostotnu priliku Christianu Bentekeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo je poluvrijeme ipak donijelo buđenje Arsenala koji je stvorio niz prilika, ali nijedna lopta nije završila u mreži. U 60. je minuti vratnicu pogodio Alexis Sanchez, a deset minuta kasnije je Simon Mignolet sjajno skinuo priliku Oliviera Girouda koji je u drugom dijelu bio u još nekoliko izglednih situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u prvom kolu izgubio od Bilićevog West Hama, Arsenal tako i dalje čeka prvu domaću pobjedu u sezoni. S četiri je boda trenutno na devetom mjestu. Liverpool je, pak, treći sa sedam bodova, a svakako treba istaknuti da još nije primio nijedan gol za što dio zasluga ide i našem Dejanu Lovrenu koji je ponovno odradio svih 90 minuta za Redse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo