LUDNICA U BARCELONI: / Šou Messija i Suareza na otvaranju nove sezone, Katalonci zabili šest komada

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Nogometaši Barcelone na fantastičan su način otvorili novu sezonu. U 1. kolu španjolskog prvenstva Katalonci su razbili Betis sa 6-2.

20.8.2016.
20:20
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Bila je to još jedna utakmica u kojoj su u glavnoj ulozi bili Lionel Messi i Luis Suarez za koje braniči Betisa nisu imali nikakvo rješenje. Istina, početak dvoboja nije dao naslutiti takav razvoj događaja: Barcelona je povela u šestoj minuti pogotkom Arde Turana, ali već u 21. minuti su se Andalužani vratili u igru preko Rubena Castra.

Deseti hat-trick

Međutim, tada je krenuo šou u režiji Messija i Suareza. Argentinac je najprije zabio s 20-ak metara udaljenosti u 37. minuti, a do kraja poluvremena je Urugvajac povećao prednost na 3-1. Svoj drugi pogodak Suarez je postigao u 56. minuti na asistenciju Messija koji je samo minutu kasnije i sam zabio po drugi put. U 82. minuti je Suarez prvi put u Primeri zabio izravno iz slobodnog udarca, a konačnih je 6-2 postavio Castro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/BKDy

Čudesni Suarez je u 63 dosadašnja ligaška nastupa za Barcelonu imao prste u čak 89 golova - 59 je puta bio strijelac, a 30 puta asistent. U četiri od posljednjih šest utakmica u Primeri upisao je hat-trick, a ukupno je u dresu Barcelone u deset dvoboja zabio najmanje tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo za kraj da je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu koja je četvrti put u zadnjih šest godina otvorila sezonu zabivši najmanje pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo