LUĐACI POD MASKAMA: / Pomahnitali huligani upali na teren i udarili sina slavnog napadača

Image
Foto: Screenshot

Na skandalozan je način okončana borba za ostanak, odnosno promociju u prvu švedsku ligu. Pomahnitali navijači Helsingborga napali su napadača svoje momčadi i sina legendarnog Henrika Larssona.

20.11.2016.
16:11
Screenshot
VOYO logo

Helsingborg je u uzvratnoj utakmici razigravanja kod kuće poražen od Halmstada s 1-2 i prvi će put nakon 1993. godine preseliti u drugu ligu. Prva je utakmica okončana rezultatom 1-1, a kad je u 82. minuti uzvrata 19-godišnji Jordan Larsson zabio za vodstvo Helsingborga, činilo se da će domaći navijači imati razloga za slavlje.

Skinuli mu dres

No, Halmstad je u samoj završnici s dva gola Marcusa Mathisena kreirao preokret i osigurao prvu ligu, što je izazvalo ludilo na tribini s najžešćim pristalicama domaće momčadi. Mlađahni Larsson je jedini krenuo pozdraviti navijače, ali to se nije pokazalo dobrom odlukom. Pobješnjeli maskirani huligani su upali na teren i skinuli dres napadaču, a jedan ga je potom i udario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jordanov otac Henrik, koji je i trener Helsingborga, nije prošao puno bolje. Dok je stajao ispod tribine, huligani su ga gađali stolcima, pirotehničkim sredstvima i drugim objektima. Bivši napadač Celtica, Barcelone i Manchester Uniteda kao trener je 2014. uspio zadržati novaka Falkenberg u prvoj ligi što mu je donijelo transfer u Helsingborg. Prošle sezone ga je doveo do osmog mjesta, ali druga sezona mu nije bila sretna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo