LUDA ZAVRŠNICA PRIJELAZNOG ROKA: / Tri velikana u lovu na Vatrenog, posljednji se uključio Juventus

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Čini se da bi u samoj završnici prijelaznog roka još jedan hrvatski reprezentativac mogao promijeniti klub. Marcelo Brozović je, prema pisanju talijanskih medija, na izlaznim vratima Intera.

22.8.2017.
19:50
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

Novi trener milanskog kluba Luciano Spalletti ne vidi Brozovića kao posebno važnu kariku u svojoj momčadii zato je realno da bi 24-godišnji veznjak do kraja mjeseca mogao napustiti San Siro. Kako je u utorak izvijestio Mediaset Premium, a prenosi Football Italia, u utrci za Brozovića su engleski velikani Arsenal i Liverpool, a nenadano se uključio i talijanski prvak Juventus.

Engleska vjerojatnija opcija

Vjerojatnije je, tvrdi spomenuti izvor, da će bivši dinamovac završiti u Engleskoj, posebno zato što se Arsenal već dugo spominje kao njegova moguća buduća destinacija, a posljednjih dana su se te glasine i pojačale. Juventus, pak, navodno razmatra Brozovića kao svoje 'last minute' rješenje za povećavanje konkurencije u veznom redu, posebno ako Claudio Marchisio napusti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, tko god želi hrvatskog reprezentativca morat će duboko zavući ruku u džep jer Inter za njega traži oko 30 milijuna eura odštete. Brozović je prošle sezone skupio 28 službenih nastupa za Inter, upisavši pritom šest golova i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo