LUDA UTAKMICA RUMUNJSKE I ČILEA: / Pet golova, dva preokreta i crveni karton: bilo je svega u Grazu

Image
Foto: AFP

Rumunjska protiv Čilea slavila istim rezultatom i prije gotovo godinu dana u Cluju

31.5.2018.
21:46
AFP
VOYO logo

Ludu prijateljsku utakmicu u četvrtak su u Grazu odigrali Rumunjska i Čile koja je završila pobjedom Rumunja 3-2. Bila je to utakmica s pet golova, dva preokreta i crvenim kartonom u kojoj je na kraju slavila momčad izbornika Cosmina Contre.

NABRIJANI VATRENI: Izbornika Dalića jako je razveselilo to što ga reprezentativci nisu – poslušali

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rumunji su poveli već u 13. minuti preko Stanciua, koji je sjajno prošao s desne strane u pogodio suprotni kut za vodstvo svoje momčadi. Nije se dugo čekalo na odgovor uvijek opasnih Čileanaca. Prvo, Čileanci su od 30. minute igrali s igračem manje jer je crveni karton dobio Nicolas Castillo.

Međutim, momčad Reinalda Ruede stigla je do preokreta u 32. minuti. Prvo je Maripan izjednačio glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca s lijeve strane terena, a Reyes u 52. pogodio na prvu vratnicu za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Deac je u 66. izjednačio na 2-2 s desne strane šesnaesterca, a Budescu donio pobjedu Rumunjskoj u 84. minuti nakon odličnog duplog pasa s Puşcaşem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Rumunjska protiv Čilea slavila istim rezultatom i prije gotovo godinu dana u Cluju, gdje su južnoamerikanci vodili 2-0, ali je domaćin okrenuo situaciju i slavio 3-2.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo