LUDA UTAKMICA SASSUOLA I JUVENTUSA: / Palo šest golova u dvoboju u kojem je društvo iz Torina imalo 2:0

Image
Foto: Profimedia

Juventus sada ima 77 bodova, sedam više od druge Atalante

15.7.2020.
23:58
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Juventusa povećali su prednost na vrhu ljestvice talijanske lige u srijedu kasno navečer, ispred druge Atalante na sedam bodova zahvaljujući 3:3 remiju na gostovanju kod Sassuola u susretu 33. kola. Sažetak dvoboja možete pogledati - OVDJE.

Image
MILAN PROTIV PARME NASTAVIO S DOBRIM REZULTATIMA: /

Rebiću pola sata; Rog igrao čitavu utakmicu u teškom porazu u Genoi

Image
MILAN PROTIV PARME NASTAVIO S DOBRIM REZULTATIMA: /

Rebiću pola sata; Rog igrao čitavu utakmicu u teškom porazu u Genoi

Juve vodio 2:0, međutim...

Juventus je odlično otvorio utakmicu protiv Sassuola, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi, te je nakon 12 minuta imao vodstvo od 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Danilo (5) preciznim udarcem sa 16 metara svladao Consiglija, da bi potom Higuain (12) iskoristio lijepo dodavanje Pjanića. No, Sassuolo je oporavo od lošeg ulaska u susret te u drugom dijelu prvog poluvremena bio bolja momčad, a tu bolju igru je okrunio golom Đuričića (29) za 1:2.

Početkom nastavka prvo je Berardi (51) sjajno izvedenim slobodnim udarcem poravnao na 2:2, a samo tri minute potom je njegov ubačaj iz velike blizine Caputo (54) proslijedio u mrežu za konačni preokret. No, vodstvo Sassuola je trajalo samo 10 minuta, a onda je Alex Sandro (64) glavom nakon udarca iz kuta izjednačio na konačnih 3:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus sada ima 77 bodova, sedam više od druge Atalante, koja je u utorak svladala Bresciju sa 6:2 uz tri gola Marija Pašalića, a osam više od trećeg Lazija koji je na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0:0. Bila je to četvrta uzastopna utakmica Lazija bez pobjede, ali je rimski sastav barem pekinuo niz od tri poraza.

Roma bolja od Jurićeve Verone

Sassuolo je osmi sa 47 bodova, a Udinese 15. sa 36. Nikola Kalinić ostao je na klupi Rome koja je na Olimpijskom stadionu svladala Veronu koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić sa 2:1 (2-0). Domaći su poveli golovima Veretouta (10-11m) i Džeke (45+4), da bi Pessina (47) petom početkom nastavka smanjio na 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta Roma sada ima 57 bodova, četiri više od šestog Napolija i sedmog Milana, dok je Verona deveta sa 43 boda. Milan Badelj odgledao je s klupe 3:1 (3:0) gostujuću pobjedu Fiorentine protiv Leccea kojom je sastav iz Fiorentine praktički osigurao ostanak.

Goste je ka pobjedi poveo Chiesa (6) sjajnim pogotkom u sam gornji kut na početku utakmice, a pobjednik je riješen krajem prvog poluvremena kada su Ghezzal (38) iz slobodnog udarca i Cutrone (40) iz protunapada povisli na 3:0 i tako anulirali promašeni kazneni udarac Pulgara. Šahov (88) je u samoj završnici tek ublažio poraz Leccea. Fiorentina je sada 13. sa 39 bodova, 10 više od 18. Leccea koji se nalazi u zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo