LUDA TEORIJA: / Modricev suigrac prodan jer je previse ruzan!?

Apsolutno nevjerojatan razlog lanjskog odlaska Angela di Marije iz Real Madrida objavilii su spanjolski mediji.

2.3.2015.
17:42
VOYO logo

Podsjecamo, nakon sto je bio jedan od najboljih igraca na Realovom proslosezonskom putu do desetog naslova europskog prvaka, Di Maria je tijekom ljeta napustio klub. Dovedena su nova pojacanja Toni Kroos i James Rodriguez i Argentinac je procijenio da mu je bolje srecu potraziti na nekoj drugoj adresi. Odlucio se za Manchester United koji je za njega platio 75 milijuna eura, srusivsi na taj nacin britanski rekord.

Mnoge je zacudilo sto se Real rijesio 27-godisnjeg krilnog igraca koji se na terenu vrlo dobro slagao s Cristianom Ronaldom i ostalim zvijezdama, te bio jedan od najjacih aduta trenera Carla Ancelottija. Rexacha, medutim, taj potez nije zacudio. Za njega je Di Maria samo jos jedna od zrtava Realove trzisne politike u kojoj je imidz kluba na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Realov predsjednik Florentino Perez gleda trziste i zeli da Galacticose svi obozavaju. Razumijete li sto vam zelim reci? Cristiano je zastitni znak Reala. Perez prodaje medunarodni brend, a ljudi poput bivseg trenera Vicentea del Bosquea i Di Marije su jednostavno preruzni za Real Madrid. Za razliku od Kroosa i Rodrigueza", sokirao je Rexach javnost u intervjuu za katalonski dnevnik Regio7.

Eto, sad znamo i da je za igranje u Realu bitan i izgled. Jedino ostaje nejasno zasto je 'ruzni' Di Maria onda uopce doveden 2010. iz Benfice. Uglavnom, iz Reala se zasad nisu oglasili s komentarom na najnoviju provokaciju iz Barcelone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo