Lučko ispada, Rijeka ostala u ligi

Nakon podjele bodova u Maksimiru protiv Lokomotive (2:2) nogometaši Lučkog ostali su i bez teoretske šanse za ostankom u najjačem rangu hrvatskog nogometa.

4.5.2012.
22:35
VOYO logo

Na Kantridi mogu odahnuti, Rijeka sigurno ostaje u ligi. Posljednji putnik u drugoligaško društvo jest Lučko. Momčad iz predgrađa Zagreba gostovala je kod Lokomotive u 29. kolu. Utakmica je završila bez pobjednika (2:2) i takvim raspletom Lučkom više ne 'igra' niti teorija. Imaju još jednu utakmicu do kraja sezone, a za Rijekom zaostaju četiri boda. Iz lige ispadaju i Šibenik, Karlovac te Varaždin. Tako bi barem trebalo biti...

Pošto se radi o našoj nogometnoj ligi, još ništa nije sigurno. Naime, na jesen kreće Liga 12, ali samo tri kluba su zasad dobila potrebne licence. Tko zna što će se događati do jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što znamo jest da su gosti poveli u sablasno praznom Maksimiru pogotkom Miroslava Pejića u 22. minuti, a Lokomotiva je izjednačila tri minute kasnije, strijelac je bio Marcel Brozović. Tim se rezultatom otišlo na odmor, a u nastavku je Lučko ubrzo ponovo vodilo. U 56. minuti strijelac je bio Nikola Rak. Domaćin je ponovo krenuo silovitije te je pet minuta kasnije Filip Škvorc izjednačio na 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo