DOBRO KAŽE

LOVRENOVE IZJAVE ODJEKNULE ČAK I U FRANCUSKOJ: Ugledni L’Equipe posebno je izdvojio jedan zanimljiv komentar Vatrenog

Govorio je Lovren nakon toga o svačemu, o derutnom stadionu na Maksimiru, o izborniku Daliću, o suigračima

Branič hrvatske reprezentacije Dejan Lovren, uoči maksimirskog ogleda protiv svjetskih prvaka koji je na rasporedu u srijedu navečer, davao je izjave domaćim i stranim novinarima i tako najavio novi sraz s Francuzima.

“Frustrirajuće je ne pobijediti ih. Ne znam koliko puta smo već igrali s njima. Ne leže nam, ne samo u nogometu već i u drugom sportovima, ali neke stvari se moraju promijeniti. Imam osjećaj da smo fizički spremniji nego prošli mjesec kad smo igrali s njima. Možda ih zbuni ovaj naš stadion,” kazao je Lovren.

“Moramo poboljšati igru, možemo im dati golove, ali prelako ih primamo. Kada izgubimo loptu moramo se bolje postaviti. Oni jako brzo izlaze u kontru i imaju sjajne individualne igrača”, naglasio je između ostalog Lovren.

Profimedia

Komentirao napadača Francuske

Govorio je Lovren nakon toga o svačemu, o derutnom stadionu na Maksimiru, o izborniku Daliću, o suigračima, međutim, francuske je novinare zanimalo Lovrenovo mišljenje o njihovom napadaču Olivieru Giroudu, kojeg Vatreni vrlo dobro poznaje iz svojih dana u Premiershipu, kao i onih dok su obojica igrali u Francuskoj.

“On već godinama igra u najboljim klubovima u Premiershipu, igrao sam s njim i u Francuskoj. Jako ga je teško čuvati, Francuzi imaju sreću da imaju doslovno dvije top momčadi koje mogu mijenjati, ako nije Giroud, onda je Mbappe, Martial, Lacazette, ako je pozvan… Bezbroj igrača”, konstatirao je Lovren, a tu je njegovu izjavu posebno izdvojio ugledni francuski L’Equipe.

Povratak na Net.hr