LOVRENOVA EKIPA ODIGRAT ĆE VRLO BIZARNU UTAKMICU: / Ovakav Liverpool gledat ćete sada i nikad više

Image
Foto: Profimedia

Liverpool u tjedan dana mora odigrati četiri utakmice

16.12.2019.
16:45
Profimedia
VOYO logo

Englski doprvak i ovajač prošlosezonske Lige prvaka, Liverpool, sudjeluje kao predstavnik Europe na FIFA-inu Svjetskom klupskom prvenstvu koje se održava u katarskoj Dohi. Popularni crveni iz Liverpoola 18. prosinca igraju polufinalnu utakmicu protiv meksičkog Monterreyja, a za tu će utakmicu, logično, trener Jurgen Klopp na teren poslati najjaču raspoloživu momčad.

Ipak, postoji tu i jedan, ne tako mali, problem. Naime, Liverpool u utorak u 20 i 45 mora igrati četvrtfinale Carabao kupa kod Aston Ville u Birminghamu, što znači kako bi u dva dana morali igrati dvije utakmice kupa na dva različita kontinenta. Jasno, takav pothvat je nemoguć i Klopp je delegirao za ogled s Aston Villom trenera igrača do 23 godine, Neila Critchleyja, a protiv Ville će tako zaigrati - baš U23 momčad Liverpoola. Savez im nije mogao, ili nije htio, kako god okrenete rezultat je isti, izaći u susret i Klopp je na ovaj način pokazao što misli o njihovoj odluci jer gotovo je nemoguće da njegova ekipa dobije tu utakmicu s momčadi iz Birminghama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Liverpool's German manager Jurgen Klopp attends a Liverpool team press conference at the Rajko Mitic stadium in Belgrade on November 5, 2018, on the eve of their UEFA Champions League group C football match against Red Star Belgrade. (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP)

Sada ovakvi i nikada više

Engleski mediji već su se dokopali navodnog stastava za utakmicu s Villom, a u njemu nema, široj javnosti, poznatih igrača.

Sastav Liverpoola bi trebao izgledati ovako: Kelleher; Hoever, Boyes, Van den Berg, Larouci; Chrivella, Kane, Christie-Davies; Elliott, Longstaff; Stewart. I da, Liverpool će sada izgledati ovako i vjerojatno nikada više. No, pričat će se puno o njoj ako dečki uspiju izvući neki rezultat, kao i ako ih Villa rastavi, što je vjerojartnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, treba još spomenuti kako Liverpool u tjedan dana mora odigrati četiri utakmice. Prvu je već odigrao, onu s Watfordom 14. prosinca, zatim igra s Villom u kupu 17. prosinca, pa onda s Monterreyjem 18. prosinca i na koncu 21. prosinca finale klupskog SP-a.

Suludi ritam, ali što je tu je, utakmice se moraju odigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo