LOVREN ŽRTVA KLOPPOVA PAKLENOG PLANA: / Nijemac ga razmjenjuje za jednog od najboljih braniča svijeta

Image
Foto: Profimedia

Priča oko prelaska u Romu i Milan otpala je, a sada Talijani tvrde kako bi mogao završiti u Napoliju

4.5.2020.
12:22
Profimedia
VOYO logo

Jasno je već kako sljedeće sezone vjerojatno nećemo gledati Dejana Lovrena u Liverpoolu, o tome se već tjednima piše u stranim medijima, a posljednja priča Gazzette dello Sport otkriva gdje bi Vatreni mogao nastaviti karijeru.

Priča oko prelaska u Romu i Milan otpala je, a sada Talijani tvrde kako bi mogao završiti u Napoliju. Naime, trener Liverpoola, Jurgen Klopp, ima plan dovesti braniča Kalidoua Koluibalyja, a Lovren bi također trebao biti uključen u transfer. Liverpoolu je previše dati 88 milijuna funti za Senegalca, pa planiraju dati Lovrena "pod račun" kako bi malo smanjili visoku odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Jordan Henderson celebrates with Dejan Lovren of Liverpool Tottenham Hotspur v Liverpool, UEFA Champions League Final, Football, Wanda Metropolitano Stadium, Madrid, Spain - 01 Jun 2019, Image: 442241964, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Napoli je također u financijskoj krizi kao i većina klubova po Europi pa će na ovakav transfer možda i pristati, posebice zato što je Senegalac na pragu tridesete godine, a teško da će doseći veću cijenu od ove. Prema procjeni Gazzette, paket koji Liverpool priprema vrijedio bi 73 milijuna funti plus Lovren. Vatreni je višak u Liverpoolu, dok bi u Napoliju vjerojatno dobio upražnjeno mjesto u obrani, stoga se ova razmjena i ne čini tako lošom opcijom za Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo