LOVREN: / 'Gušt je igrati uz Modrića, da nije Hrvat dobio bi Zlatnu loptu'; otkrio i što je izbornik napravio

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za posljednju utakmicu prve faze natjecanja

24.6.2018.
10:34
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u St. Peterburgu i sprema se za popodnevni let u Rostov na Donu, a u fokusu joj je samo susret sa Islandom, koji se igra u utorak navečer.

Iako se očekuje da će izbornik Dalić napraviti veći broj zamjena uoči posljednje utakmice, hrvatski reprezentativci uvjeravaju da to nimalo neće utjecati na njihov cilj - završiti prvu fazu natjecanja sa maksimalna tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

KALINIĆ I LOVREN PRIČALI S NOVINARIMA: 'Svaku utakmicu želimo pobijediti'

Image

KALINIĆ I LOVREN PRIČALI S NOVINARIMA: 'Svaku utakmicu želimo pobijediti'

'Treba nam kontinuitet'

"Mi svaku utakmicu želimo pobijediti, bez obzira tko će igrati u prvih 11, dat će svoj maksimum. Naš cilj je jasan, želimo tri boda. Bili smo presretni zbog pobjede protiv Argentine, no ne osvaja se SP na jednoj utakmici, treba nam kontinuitet dobrih igara. Bitna nam je i ova treća utakmica bez obzira što nam rezultatski ne donosi ništa posebno", rekao je Lovre Kalinić, od kojega se očekuje da zamijeni Subašića, na presici prije današnjeg treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik je napravio fantastičnu atmosferu oko nas, imamo od početka poseban odnos. Zna kako komunicirati s igračima, nije nam najveći prijatelj, ali dovoljno smo si blizu, razumijemo se i zato vlada odlična atmosfera u reprezentacije", dodao je Dejan Lovren, starter protiv Nigerije i Argentine.

'Gušt je igrati uz Modrića'

"S Modrićem je fantastično igrati, baš je gušt igrati uz njega", komentirao je igre Luke Modrića stoper Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan od najboljih igrača na svijetu - Istaknuo je Lovren i dodao: - Rekao bih da zaslužuje puno više pažnje, da je Nijemac ili Španjolac bio bi među top tri igrača svijeta ili bi čak mogao osvojiti Zlatnu loptu, ali kako smo mi Hrvati, Luka ne dobiva previše pažnje. On je jedan je od najboljih igrača svijeta", zaključio je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo