banner

BEZ DLAKE NA JEZIKU

LOVREN POKOPAO SUIGRAČE NAKON UTAKMICE: ‘Ovo nije bila Hrvatska kakvu ja poznajem, neka preskoči Francuze tko ne može’

U ovoj utakmici nismo imali prevelike šanse bez Modrića i Rakitića koji su ispali iz kombinacija za Portugal

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je Ligu nacija teškim porazom u Portu. Portugal ih je razbio 4:1, a pogotke su postigli Joao Cancelo, Joao Felix, Diogo Jota i Andre Silva, dok je za Hrvatsku bio precizan Petković.

Hrvatska je tako nastavila loš niz protiv Portugala kojeg nikad u povijesti nismo pobijedili.

U ovoj utakmici nismo imali prevelike šanse bez Modrića i Rakitića koji su ispali iz kombinacija za Portugal. Njihove pozicije, ali i poziciju Marcela Brozovića, zauzeli su Kovačić, Vlašić i Pašalić.

KOLIKO JE HRVATSKA ZAPRAVO ODIGRALA LOŠE? Nestvarni detalji iz prvog poluvremena itekako trebaju zabrinuti Dalića

Lovren iskren

Nakon utakmice oglasio se Dejan Lovren.

“Prvih 45 minuta ovo nije bila Hrvatska koju ja znam. Previše smo im puštali, trebalo je biti 4:0 za njih već i prvom dijelu. Razlog ne znam, no ako ovako mislimo nastaviti, neće biti dobro. Kako je nama tako je i njima. Neki igrači su u formi, neki nisu, ali u ovakvim utakmicama bez agresivnosti ne možete pobijediti”, rekao je Lovren nakon utakmice za Novu TV.

I njima je Ronaldo falio pa su odigrali kako treba. Moramo si postaviti prioritete prije utakmice, motamo biti agresivni i imati želju da se borimo u utakmici, bez toga ne možemo igrati ovakve utakmice”, rekao je Lovren te najavio što ih čeka dalje.

“Moramo skupiti glave i popraviti to u što manjem roku, neka preskoči utakmicu u utorak tko je umoran jer imamo puno dobrih igrača. Jer ne možemo ovako završiti Ligu nacija”, zaključio je Lovren.

Povratak na Net.hr