LOVREN PAUZIRA JOŠ MJESEC DANA!? / Ne može se reći da su navijači Liverpoola zbog toga tužni

Image
Foto: AFP

Ovo bi moglo značiti i da će Lovren propustiti utakmicu Hrvatska-Engleska u Ligi nacija

11.9.2018.
13:02
AFP
VOYO logo

Dejan Lovren mogao bi izbivati s nogometnih travnjaka još mjesec dana, mišljenje je dijela engleskih medija koji podsjećaju da hrvatski nogometni reprezentativac ima problema s trbušnim mišićima zbog čega u ovoj sezoni još nije nastupio u Liverpoolovom dresu.

Problemi koji su se pojavili dok je s Vatrenima koračao prema srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu postaju ipak sve manji, ali klub ne želi riskirati s njegovim preuranjenim povratkom. Započeo je Lovren raditi s loptom, polako i trči, međutim, napori koji momčadi stižu u sljedeća tri tjedna previše su za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakleni niz

Pred Redsima je niz od sedam utakmica u 23 dana i to jakih koji uključuje oglede protiv Tottenhama, Chelseaja, PSG, Napolija, Manchester Cityja..., a takvo što ne dopušta eksperimentiranje menadžeru Jürgenu Kloppu da vidi koliko točno Lovren može.

Posebice ne jer trenutačno vodeća momčad Premier lige ima savršeni niz od četiri pobjede sa samo jednim primljenim pogotkom što će reći da stoperski par Joe Gomez-Virgil van Dijk funkcionira savršeno (onaj primljeni pogodak krivnja je golmana Alissona).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska?

Dovodi li navedeni prisilni odmor od mjesec dana u pitanje nastup Lovrena za Hrvatsku utakmici protiv Engleske 12. listopada na Rujevici teško je reći, no pitanje je definitivno na mjestu i s pravom plaši navijače hrvatske reprezentacije pred tu utakmicu u Ligi nacija. Ne može se, pak, reći da plaši navijače Liverpoola koji često Lovrena imaju na 'nišanu', a koji svakako mogu biti zadovoljni onime što braniči momčadi rade u njegovom odsustvu. I zato navijaju da oporavak Lovrena, kandidata za najboljeg stopera na svijetu, traje što je dulje moguće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo