LOVREN O REPREZENTACIJI I ONOJ AFERI: / Hrvatski stoper sasvim otvoreno o teškim trenucima

Ime Liverpoolova stopera Dejana Lovrena ponovno nije na popisu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačića za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

5.11.2016.
14:30
VOYO logo

Vijest je to koja je objavljena u petak, a koja je odmah privukla pažnju mnogih zbog nedavne povijesti koju Lovren ima s izabranom vrstom. Protiv Kosova i Finske nije igrao zbog ozljede, a ogled ranije protiv Turske bio je na klupi. Pridoda li se navedenom i da na Europskom prvenstvu nije igrao zbog svađe s Čačićem, jasno je kako mu je posljednja utakmica u hrvatskom dresu bila prijateljska protiv Izraela u ožujku.

Vratit će se

Lovren se, javljaju Sportske novosti, čuo sa izbornikom kojeg je zamolio za preskakanje ovog reprezentativnog okupljanja, ali i izrazio spremnost da na sljedeće dođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razloge bih ovoga puta zadržao za sebe. O svemu sam razgovarao s izbornikom Antom Čačićem. Izbornik me potpuno razumio i prihvatio razloge zbog kojih neću doći na ovo okupljanje. Naravno, veselim se sljedećoj akciji reprezentacije. Ako svojim igrama zaslužim, na raspolaganju sam", kaže, a o ulasku Hrvatske u ovaj kvalifikacijski ciklus kojem je konačna nagrada nastup na Mundijalu u Rusiji dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna atmosfera

"Najbitnije je da nismo izgubili još ni jednu utakmicu. Također, a to ću stalno ponavljati jer je najbitnije, imamo iznimnu pozitivnu atmosferu u nacionalnoj vrsti. Baš je pozitivna kao i kod nas u Liverpoolu. Kad je tako, onda moramo biti veliki optimisti. Prošli put nije bilo na okupljanju ni Modrića ni Rakitića, a pobijedili smo Kosovo i Finsku. To nam govori da su svu naši reprezentativci maksimalno spremni za najbolja izdanja u nacionalnom dresu. Svjesnost te činjenice je presudna kad se radi o nastavku kvalifikacija", smatra reprezentativac koji se u proteklim tjednima nalazio često u medijima, ne samo na sportskim stranicama nego i u Crnoj kronici.

DOZNAJEMO DETALJE O ŽENI KOJA JE RASPLAMSALA AFERU ‘LOVREN’: Prijeti policijom i traži novac za svoje svjedočenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je sve u redu u obitelji. Sve je super. Iskreno, mogao bih napisati knjigu o tome što su mi neki ljudi sve napravili. Tu mislim na medije. Ali zaista ne bih o tome. Najbitnije mi jest da su mi djeca u redu, da je tu sve super. Za ostalo me nije briga, tako mi je svejedno što se piše. Ali, sad ću vam i to kazati. Neću se više dati zajeb… ni od koga! Pokrenuo sam neke pravne postupke po sudovima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo