LOVREN O REPREZENTACIJI I ONOJ AFERI: / Hrvatski stoper sasvim otvoreno o teškim trenucima

Ime Liverpoolova stopera Dejana Lovrena ponovno nije na popisu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačića za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

5.11.2016.
14:30
VOYO logo

Vijest je to koja je objavljena u petak, a koja je odmah privukla pažnju mnogih zbog nedavne povijesti koju Lovren ima s izabranom vrstom. Protiv Kosova i Finske nije igrao zbog ozljede, a ogled ranije protiv Turske bio je na klupi. Pridoda li se navedenom i da na Europskom prvenstvu nije igrao zbog svađe s Čačićem, jasno je kako mu je posljednja utakmica u hrvatskom dresu bila prijateljska protiv Izraela u ožujku.

Vratit će se

Lovren se, javljaju Sportske novosti, čuo sa izbornikom kojeg je zamolio za preskakanje ovog reprezentativnog okupljanja, ali i izrazio spremnost da na sljedeće dođe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razloge bih ovoga puta zadržao za sebe. O svemu sam razgovarao s izbornikom Antom Čačićem. Izbornik me potpuno razumio i prihvatio razloge zbog kojih neću doći na ovo okupljanje. Naravno, veselim se sljedećoj akciji reprezentacije. Ako svojim igrama zaslužim, na raspolaganju sam", kaže, a o ulasku Hrvatske u ovaj kvalifikacijski ciklus kojem je konačna nagrada nastup na Mundijalu u Rusiji dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna atmosfera

"Najbitnije je da nismo izgubili još ni jednu utakmicu. Također, a to ću stalno ponavljati jer je najbitnije, imamo iznimnu pozitivnu atmosferu u nacionalnoj vrsti. Baš je pozitivna kao i kod nas u Liverpoolu. Kad je tako, onda moramo biti veliki optimisti. Prošli put nije bilo na okupljanju ni Modrića ni Rakitića, a pobijedili smo Kosovo i Finsku. To nam govori da su svu naši reprezentativci maksimalno spremni za najbolja izdanja u nacionalnom dresu. Svjesnost te činjenice je presudna kad se radi o nastavku kvalifikacija", smatra reprezentativac koji se u proteklim tjednima nalazio često u medijima, ne samo na sportskim stranicama nego i u Crnoj kronici.

DOZNAJEMO DETALJE O ŽENI KOJA JE RASPLAMSALA AFERU ‘LOVREN’: Prijeti policijom i traži novac za svoje svjedočenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je sve u redu u obitelji. Sve je super. Iskreno, mogao bih napisati knjigu o tome što su mi neki ljudi sve napravili. Tu mislim na medije. Ali zaista ne bih o tome. Najbitnije mi jest da su mi djeca u redu, da je tu sve super. Za ostalo me nije briga, tako mi je svejedno što se piše. Ali, sad ću vam i to kazati. Neću se više dati zajeb… ni od koga! Pokrenuo sam neke pravne postupke po sudovima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo