LOVREN JE KLOPPU ZADAO NOVE GLAVOBOLJE: / Opet je morao rano iz igre, a njemački trener na sto je muka

Image
Foto: Profimedia

Europski prvak Liverpool je opasno živio u Salzburgu, u prvih 15 minuta vratar Redsa Alison je obranio nekoliko velikih prilika domaćina

10.12.2019.
21:01
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Napolija i Liverpoola plasirali su se u osminu finala Lige prvaka nakon susreta zadnjega kola skupine E. Napoli je kod kuće svladao Genk s 4:0, dok je Liverpool u izravnom okršaju za prolaz slavio kod Salzburga s 2:0.

Mjesto među 16 najboljih ranije su osigurali Barcelona, Bayern, Juventus, RB Leipzig, Manchester City, PSG, Real Madrid i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski prvak Liverpool je opasno živio u Salzburgu, u prvih 15 minuta vratar Redsa Alison je obranio nekoliko velikih prilika domaćina, kome je igrala samo pobjeda za prolaz. U posve otvorenoj utakmici Liverpool je poveo u 57. minuti nakon prodora Manea i ubacivanja za Nabila Keitu, koji glavom pogađa mrežu Austrijanaca. Samo minutu kasnije Salah podiže prednost na 2:0, a Egipćanin je zabio sjajan gol gotovo iz nemoguće pozicije, iskosa iz mrtvog kuta nakon što je pretrčao vratara Salzburga.

Image
LOVENOVA SITUACIJA UZBURKALA JE VODE NA ANFIELDU: /

'Klopp će biti prisiljen donijeti odluku o transferu'

Image
LOVENOVA SITUACIJA UZBURKALA JE VODE NA ANFIELDU: /

'Klopp će biti prisiljen donijeti odluku o transferu'

'Nadamo se da je isto kao i prošli put'

Dejan Lovren je igrao do 53. minute, kad ga je Jürgen klopp morao prisilno izvući iz igre, baš kao i u prošloj utakmici, kad je zbog ozljede napustio travnjak u 40. minuti. Izjavio je Klopp da se tu radilo samo o grčevima, ali ispada da je riječ o nečem težem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija je to koja njemačkom treneru može zadati velike glavobolje jer mu ponestaje opcija u obrani ozljedom Fabinha i Joela Matipa te će Lovrenovom ozljedom možda morati mijenjati formaciju ili čak povući nekog od veznjaka na poziciju stopera.

„Nadam se da je upravo ono što se dogodilo prošli put. Osjetio je nešto i odmah donio odluku. Ne znamo još, ali nadamo se da je isto kao i prošli put“, rekao je Klopp nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo