LOVREN: / 'Dobro je da smo uopće zabili gol koliko smo opušteno ušli u utakmicu'

Image
Foto: AFP

Najbolji stoper Vatrenih bio je vidno razočaran rezultatom utakmice u Budimpešti

24.3.2019.
21:56
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaši nisu bili previše raspoloženi za davanje izjava nakon poraza u Budimpešti od Mađarske (1-2) u susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.Kroz mix zonu su prolazili bez zaustavljanja, a među rijetkima koji su stali bili su kapetan Luka Modrić, te braniči Dejan Lovren i Borna Barišić.

Image
MODRIĆEVE RIJEČI NAKON PORAZA POKAZUJU KOLIKO JE SITUACIJA OZBILJNA: /

'Moramo se probuditi, ovo je šok. Svi su nabrijani na nas'

Image
MODRIĆEVE RIJEČI NAKON PORAZA POKAZUJU KOLIKO JE SITUACIJA OZBILJNA: /

'Moramo se probuditi, ovo je šok. Svi su nabrijani na nas'

"Ušli smo u utakmicu previše opušteno. Još mogu reći da je dobro što smo i zabili pogodak, koliko smo opušteno ušli u utakmicu. Mađari su nam očitali lekciju što se tiče agresivnosti. To je i bio razlog njihove pobjede", kazao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme nismo uspjeli sačuvati loptu, prelagano smo je gubili i nažalost, u takvoj igri se događaju pogreške. Drugo poluvrijeme je bilo malo bolje, ali bilo je to prekasno. Mi se uvijek sjetimo kada primimo dva gola, to nije dobro".

Objasnio je u čemu se kriju problemi

Branič Liverpoola je naglasio kako se treba probuditi iz sna sa svjetskog prvenstva. "Ovo je nova etapa, svi se moramo probuditi. Srećom, tek je početak kvalifikacija i ima dovoljno utakmica ispred nas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo tek prva Lovrenova utakmica nakon početka siječnja i izbivanja s terena zbog ozljede. "Dobro se osjećam, možda je nedostajalo malo svježine, posebice u zadnjih 15-20 minuta. Ali to će doći kroz utakmice, međutim najvažnije je da sam zdrav i da ništa ne osjećam što se tiče ozljeda".

Za razliku od Lovrena problema s ozljedom ima Borna Barišić koji je teren napustio već u 30. minuti. "Osjetio sam zadnju ložu, pokušao sam još malo zaigrati, ali nije išlo. Vidjet ćemo sutra nakon pregleda, ali mislim da sam stao na vrijeme i izašao", kazao je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Rangersa je naglasio kako hrvatska reprezentacija ovoga puta nije bila na razini. "Nismo bili na razini, nismo bili dovoljno agresivni i čvrsti i nismo stvarali dovoljno prilika. Oni su odigrali jednu dobru utakmicu, bili su čvrsti i čestitam im na pobjedi", kazao je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo