LOVENOVA SITUACIJA UZBURKALA JE VODE NA ANFIELDU: / 'Klopp će biti prisiljen donijeti odluku o transferu'

Image
Foto: Profimedia

Njemački trener nada se da je s Lovrenom sve u redu. Izjavio je da ga je rano izvadio iz igre preventivno jer je riječ tek o grčevima, što ne isključuje opciju da se radi o nečem težem

8.12.2019.
22:29
Profimedia
VOYO logo

Nakon sjajne partije u gradskom derbiju, Liverpool je u subotu došao do još jedne pobjede. U gostima kod Bournemoutha slavili su Redsi rezultatom 3:0.

Loše vijesti ipak je donio Dejan Lovren koji je igru morao napustiti u 40. minuti. Iako nema službene potvrde, nagađa se da je riječ o ozljedi nožnog prsta. Zamijenio ga je Alexander-Arnold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da je ovo s Dejanom bilo samo grč. ali osim toga bio je ovo savršen dan. Gotovo savršen dan”, rekao je Klopp nakon utakmice.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Dominic Solanke of Bournemouth and Dejan Lovren of Liverpool vie for the ball during AFC Bournemouth vs Liverpool, Premier League Football at the Vitality Stadium on 7th December 2019 AFC Bournemouth vs Liverpool, Premier League, Football, the Vitality Stadium, Bournemouth, Dorset, United Kingdom - 07 Dec 2019, Image: 486868003, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Denis Murphy/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liverpool je učvrstio svoje prvo mjesto i Leicester za njima trenutno zaostaje čak devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No to ne znači da su svi problemi gotovi za Liverpool, daleko od toga. Jürgen Klopp ima velikih problema u zadnjoj liniji. Joe Gomez tek se oporavio od ozljede, a nominalno prvi Van Dijkov partner Joel Matip je već duže vrijeme izvan stroja.

Image
KLOPP JE VEĆ U PRVOM DIJELU IZVUKAO LOVRENA PA SE OPRAVDAVAO: /

Redsi slavili i učvrstili prvo mjesto

Image
KLOPP JE VEĆ U PRVOM DIJELU IZVUKAO LOVRENA PA SE OPRAVDAVAO: /

Redsi slavili i učvrstili prvo mjesto

Klopp na mukama

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren bio je na rubu transfera prošlog ljeta, no ove je sezone pokazao da je još uvijek odlična opcija za Kloppa koji je uvijek pokazivao koliko ga cijeni svojim izjavama nakon utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački trener nada se da je s Lovrenom sve u redu. Izjavio je da ga je rano izvadio iz igre preventivno jer je riječ tek o grčevima, što ne isključuje opciju da se radi o nečem težem. Tu bi tek nastali problemi. Lovrenovom ozljedom nastao bi pravi kaos u obrani i Nijemcu bi ponestalo ljudi koji mogu pouzdano odigrati utakmicu na razini Lige prvaka.

Kako piše liverpulski medij Liverpool Echo, Kloppu je Lovren jako važna karika i njegovo zdravlje je krucijalno u izostanku Joela Matipa. U nekom težem "krpanju" može promijeniti formaciju i igrati s Hendersonom ili Wijnaldumom kao braničima, ali to nije dugoročna opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izglednije je da će, u slučaju stvarne Lovrenove ozljede, Klopp morati ozbiljno razmisliti o transferu ili bar posudbi igrača koji bi mogao zakrpati obranu bar dok se Matip ne vrati u formu. dotad je Lovrenovo mjesto u prvom sastavu sigurno.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo