LOV NA VELIKU ZVIJEZDU: / Klopp kreće u bitku sa svojom Borussijom

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ
23.3.2016.
10:07
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Prema pisanju njemačkog dnevnika Bilda, Borussia Dortmund želi u svoje redove vratiti 'odbjeglog sina' Marija Götzea, a istog igrača želi i njegov bivši trener Klopp. Götze je 2013. godine, uz odštetu od 37 milijuna eura, prešao u Bayern što mu mnogi navijači Borussije nikad nisu oprostili. No, ovo ljeto možda ipak dođe do pomirbe odluči li se 23-godišnji ofenzivni veznjak vratiti na Westfalen.

U Bayernu u drugom planu

Bild piše da čelnici Borussije javno govore da je Götzeov povratak nerealan, ali u tajnosti rade na realizaciji transfera. Navodno su već kontaktirali šefove Bayerna koji su svjesni da ovo ljeto moraju prodati njemačkog reprezentativca ukoliko ne žele da sljedeće godine ode bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Liverpoolu za predstojeći prijelazni rok planiraju značajno pojačati momčad, a visoko na listi želja im je navodno i Götze. Klopp ga dobro poznaje i bez obzira što mu je mladi nogometaš svojedobno okrenuo leđa odlaskom u Bayern, čini se da nema ništa protiv nove suradnje s njim. No, prije toga će s ponudom morati nadmašiti svoj bivši klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Götze je prije tri godine stigao u München kao velika nada njemačkog nogometa, no nikad nije izbio u prvi plan kod Pepa Guardiole. Ni pogodak protiv Argentine u finalu Svjetskog prvenstva (1-0) nije mu pomogao da se nametne. U Bayernu mu nemaju namjeru produljiti ugovor, tako da se njegov odlazak na ljeto čini posve izvjesnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo