LOŠA VIJEST ZA BARCELONU / 'Istina je, ozljeda je prilično bolna za Messija'

Najbolji igrač Barcelone Lionel Messi upitan je za nadolazeći nedjeljni prvenstveni susret protiv Celte Vigo zbog ozljede desnog stopala, koju je zadobio u El Clasicu protiv Real Madrida.

1.4.2015.
11:29
VOYO logo

Ponajbolji igrač današnjice Lionel Messi upitan je za nadolazeći nedjeljni prvenstveni ogled protiv Celte iz Viga zbog ozljede desnog stopala, koju je zadobio u El Clasicu protiv Real Madrida. No, ono što veseli sve navijače Barcelone i obožavatelje argentinskog čarobnjaka je da ozljeda nije teška. No, iz kluba su poručili:

"Da je ozljeda teže naravi odmah bi ga vratili u Barcelonu. Međutim, istina je da je ozljeda prilično bolna za njega. No, kada se vrati s reprezentativnog okupljanja, napraviti ćemo sve testove kako bi ustvrdili njegovo konačno stanje", prenosi riječi managementa Barcelone španjolski dnevni list Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se argentinskog izbornika Gerarda Martina pitalo o ozljedi Messija, i sam je jasno naglasio kako nema namjere da ništa riskira s najvećom argentinskom zvijezdom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakvih misterija glede Messija. Na treninzima se osjeća ugodno, no, kada obuće kopačku na desnu nogu, onda ga boli", opisuje Martino trenutnu situaciju Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo