'Kada ga vidim kako igra, pomislim da je to nemoguće'

Ugledni francuski dnevnik L'Équipe našeg nogometaša Dejana Lovrena proglasio je najgorim igračem kola! Vrlo negativno o Vatrenom govorio je i bivši francuski izbornik Raymond Domenech.

19.3.2013.
16:53
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci koji igraju u Francuskoj nisu se proslavili ovog vikenda. Dejan Lovren igrao je svih 90 minuta u porazu Lyona kod Bastie (1:4), a naš je reprezentativac bio krivac za drugi i treći pogodak Bastie. Zbog toga ga je francuski L'Équipe proglasio najgorim igračem susreta, ali i cijelog kola francuske lige. Dobio je ocjenu 2.

"Remi Garde bio je pristojan pa je rekao da su to malene pogreške. Međutim, čak i da je riječ o minimalnim pogreškama, Dejan Lovren je hrvatski reprezentativac i kada ga vidim kako igra, pomislim da je to nemoguće. Pa čak bi i Alain Roche (op. a. bivši francuski reprezentativac koji je karijeru zaključio 2002. godine) s ozlijeđenim gležnjem bio bolji od njega! Lovren se samo zna graditi, a zna se da kad netko ide driblati, da ne treba oklijevati", 'popljuvao' je hrvatskog reprezentativca bivši francuski izbornik Raymond Domenech. Tek nešto blaži bio je France Football koji mu je dao trojku, a istu ocjenu dobio je i Danijel Subašić, čiji je Monaco remizirao s Angersom 2:2. I on je bio najlošiji igrač na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo