Loša vijest: Modrić otkazao reprezentaciju!

Revijani ogled na Kantridi nije mogao proći bez otkaza. I dok je Sevilla tražila da se Ivana Rakitića oslobodi nastupa na utakmici Hrvatske i selekcije naše prve lige, o otkazu Luke Modrića možemo samo špekulirati.

Luka Modrić i Ivan Rakitić otkazali su nastup za Vatrene! Ne radi se o ozlijedama dva aduta naše reprezentacije. Zapravo, još niti ne znamo o čemu se točno radi.

Znamo da je Sevilla zamolila Hrvatski nogometni savez da se Ivana Rakitića oslobodi revijalne utakmice između Hrvatske i selekcije naše lige, dok je nepoznat razlog otkaza Luke Modrića.

Možda to ima veze sa ‘produžnom nastavom’ u Madridu, gdje je Jose Mourinho za našeg reprezentativca isplanirao dodatne treninge.

Kako bilo, u srijedu u 18 sati Vatreni će istrčati na Kantridi oslabljeni za tri imena, jer je Štimcu otkazao i Manuel Pamić. On je ponudio najuvjerljiviju ispričnicu – supruga mu je rodila u Pragu pa da prve dane provede uz nju i sinčića Niku.

Kako radi revijalne utakmice ne bi u posljednji čas dovodio nekog od inozemaca, izbornik Igor Štimac će vjerojatno iz selekcije lige u Vatrene unaprijediti Miju Caktaša i Franka Andrijaševića.

“Zapravo je svejedno igraju li za reprezentaciju ili selekciju jer najbitnije je da se iskažu pozitivom, ali poziv u A reprezentaciju Andrijaševiću i Caktašu sigurno je dodatno priznanje. Igraju na istim pozicijama kao Modrić i Rakitić, a obojica su zaslužili poziv kontinuirano dobrim igrama u klubu. Sastav neću diktirati jer ću o početnih 11, zajedno sa svojim suradnicima, odlučiti nakon treninga i večere”, poručio je Štimac na Kantridi.

Povratak na Net.hr