LOKOMOTIVA I SLAVEN PODIJELILI BODOVE: / Gosti u sjajnom izdanju protiv druge momčadi lige

Image
Foto: Pixsell

Nogometaši Lokomotive i Slaven Belupa odigrali su drugi susret 16. kola Prve HNL

30.11.2018.
20:07
Pixsell
VOYO logo

Nogometaši Lokomotive i koprivničkog Slaven Belupa podijelili su po bod odigravši 1-1 (0-0) na stadionu u Kranjčevićevoj, a zaprešićki Inter slavio je sa 2-0 (1-0) na gostovanju kod Istre 1961 u prve dvije utakmice 16. kola Prve HNL, koje su odigrane u petak.

Slaven Belupo je zasluženo osvojio bod kod drugoplasirane Lokomotive, a mogao je i više, jer su Koprivničani imali bolje prilike u prvom, a i u drugom poluvremenu u kojem su gosti i prvi došli do pogotka. U 50. minuti Izraelac Gordana realizirao je kazneni udarac, kojeg je splitski sudac Duje Strukan opravdano dosusio nakon što je Luka Ivanušec u kaznenom prostoru srušio Davida Puclina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzuni spasio Lokomotivu

Lokomotiva je uspjela izbjeći poraz, a pogodak vrijedan boda postigao je Albanac Myrto Uzuni, koji je u 80. minuti glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja Čeha Jana Lecjaksa. Zbog drugog žutog kartona u 90. minuti je iz igre isključen igrač Slaven Belupa Bruno Bogojević.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 36 bodova, šest više od druge Lokomotive. Treći Osijek ima 28, a četvrta je Rijeka sa 27 bodova. Gorica je na petom mjestu sa 26 bodova. Na začelju su Istra 1961 sa 12 i Rudeš sa samo dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu Osijek protiv Rijeke

U subotu su na rasporedu dvije od preostale tri utakmice 16. kola. Od 15 sati Osijek je domaćin Rijeci, a u 17.30 sati započinje dvoboj Rudeša i Hajduka. U nedjelju će 16. kolo Prve HNL biti zaključeno dvobojem vodećeg Dinama i Gorice, koji na Maksimiru započinje u 15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo